Sportfysiotherapie

 

Sportfysiotherapie FysioPractice Zoetermeer

De sportfysiotherapeut bij FysioPractice Zoetermeer is opgeleid om mensen die een blessure hebben opgelopen halve marathon) kan toewerken.

De sportfysiotherapeut bij FysioPractice Zoetermeer helpt u als u een blessure hebt of overtraind bent.

U wilt zo snel mogelijk weer aan de slag.Desnoods met een alternatief trainingsschema, maar u wilt blijven sporten als dat kan en uw conditie behouden.

Tijdens dit aspect worden de methodieken uit de Topsport toegepast om u adequaat, efficiënt en binnen de tijd van de blessure u zo snel mogelijk op het been te helpen.

Behandelplan van de sportfysiotherapeut

Een sportfysiotherapeut begrijpt wat er tijdens sporten gebeurt en snapt daarom hoe u geblesseerd bent geraakt..

Als sporter weet hij ook hoe belangrijk de sport voor u en uw vereniging is..

Dat ziet u terug in het behandelplan en revalidatieschema dat hij met u maakt.Enerzijds afgestemd op uw mogelijkheden en anderzijds op de sport die u beoefent.

Hij of zij kijkt naar uw motoriek en analyseert de blessure die is ontstaan. Aspecten als coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen in relatie tot uw sport worden in de behandeling betrokken.

Voor herintrede in je sport of  sporters in het algemeen hebben wij verschillende pakketten op maat (voor zowel jong als oud):

  1. Sporten onder begeleiding 1 op 1 (op maat): Na een (langdurige) revalidatie of het op trainen van je “zwakkere” spiergroepen.
  2. Sporten in een “groep”: Sporten in een groep met mensen die een soortgelijke klacht hebben en een soortgelijke doel.

Voor meer vragen over de bovenstaande kunt u elke werkdag tussen 08.00-22.00 contact met ons opnemen: 079-73 700 53 of 06-199 85 087