Algemeen fysiotherapie

fotoDe algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. De patiënten die in het dagelijkse leven belemmeringen in het bewegen voor of na een operatie ondervinden worden behandeld.  De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen, bij twijfel wordt u naar uw huisarts doorverwezen. FysioPractice Zoetermeer werkt samen met ‘Stichting Eerstelijnszorg Zoetermeer’ en heeft een directe lijn met alle huisartsen en specialisten in Zoetermeer.

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.Sinds 1 januari 2006 kunt u rechtstreeks naar de fysiotherapeut, dit betekent dus zonder een verwijsbrief van de huisarts. De algemeen fysiotherapeuten bij FysioPractice Zoetermeer zijn fysiotherapeuten die  ingeschreven staan in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF.

De kwaliteitsregister: zekerheid over kwaliteit.

Vanuit de beroepsorganisatie, het koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), wordt een actief beleid gevoerd om de kwaliteit van fysiotherapie verder te verhogen. Daarbij kunt u denken aan gedragsregels, richtlijnen voor behandelingen, een wettelijke klachtenprocedure, wetenschappelijk onderzoek en gedegen nascholing.