Verzekeringsinformatie

verzekering fysiotherapie

FysioPractice Zoetermeer  heeft contracten met alle zorgverzekeraars. De behandelingen Fysiotherapie, Handtherapie, Manueeltherapie, kinderfysiotherapie en alle andere therapievormen worden bij de verzekeraar ingediend. Het aantal behandelingen die u vergoed krijgt , kunt u vinden in uw polisgegevens van de verzekeraar. Mocht dit niet toereikend zijn zult u via ons administratie afdeling een nota ontvangen of via de verzekering dit hangt van het contract per verzekeraar af.

Wilt u weten wat er in uw basisverzekering of aanvullende verzekering valt? Aan welke voorwaarden uw “klacht”moet voldoen om in de chronische lijst te vallen? Neem een kijkje op de site van zorgvergoeding.

Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van consult(en) en dus voor het bijhouden van het maximaal aantal te vergoeden behandelingen vanuit de verzekering.

Voor administratieve vragen kunt u FysioPractice altijd mailen: e.penning@fysiopractice.nl

Klacht

FysioPractice Zoetermeer neemt deel aan de KNGF-klachtengregeling. Hierbij vindt u de link indien u een klacht heeft over fysiotherapie/fysiotherapeut. Ga naar KNFG-klachtenregeling.