Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mindfulness

Mindfullnes en leren grenzen stellen. Ben je snel afgeleid of heb je veel stress? Leef je op de automatische piloot of ben je steeds maar bezig met wat je hierna moet doen? Wil je meer in het moment zijn en bewuster leren omgaan met je gevoelens en gedachten?

Kan je momenteel niet werken of belemmert de vastlopende gedachtepatronen jouw dagelijkse leven? Volg dan de 10weekse Mindfullnes en leren grenzen stellen cursus bij FysioPractice Zoetermeer. 

Door de cursus kan je stap voor stap ervaren hoe je je leven weer in eigen hand kunt nemen. Je leert jezelf beter kennen, wordt milder voor jezelf en kunt de kwaliteit van je leven verbeteren.

 • Leer jezelf beter kennen
  Met de cursus ‘Mindfulness en leren grenzen stellen’ kom je stap voor stap weer in contact met jezelf. Jij bepaalt wat je belangrijk vindt, wanneer, en hoe. Zo heb je meer aandacht voor jezelf en kun je beter bepalen wat je nu écht wilt.
   
 • Ga ‘mindful’ door het leven
  De cursus ‘Mindfulness en leren grenzen stellen’ helpt je beslissingen te nemen die de kwaliteit van jouw leven verbeteren. Door aan te sluiten bij wie je echt bent en wat je zelf wilt, en door die aspecten te gebruiken om je leven voor jou zinvol te maken. En door je te leren hoe je een vriend van jezelf kunt zijn. Door milder voor jezelf te zijn, minder te ‘moeten’ en meer aandacht te hebben voor het leven van hier en nu. En door vaker voor jezelf te kiezen.
   
 • Sta sterker en rustiger in het leven
  Met de cursus ‘Mindfulness en leren grenzen stellen’ kom je dichter bij jezelf. Als je jezelf goed kent, sta je sterker en laat je je minder beïnvloeden door stress en drukte van buitenaf. Zo wordt je leven rustiger en sta je sterker.

Het is geschikt voor mensen die:

– In een burn out of tegen een burn out aan zitten

– Last hebben van chronische pijn en daarmee moeten leren omgaan

– Last hebben van hyperventilatie/ paniekaanvallen

– Piekeren

– Moeilijk nee kunnen zeggen

De cursus wordt elke dinsdag van 12.00-13.00 onder leiding van psychosomatisch fysiotherapeut i.o. Unice Dossett gegeven op de locatie Dublinstraat 20 te Zoetermeer.

Voor vragen over vergoedingen en startdatum kunt u contact opnemen met de administratie; maandag-donderdag tussen 8.45-14.00 telefonisch te bereiken of per mail; info@fysiopractice.nl